Uniek, handgemaakt, duurzaam en eerlijk

Booming Bags richt zich op het ontwerpen en verkopen van unieke, handgemaakte, duurzame, eerlijke tassen en accessoires. Onze producten worden gemaakt van lederen overblijfselen dat bij fabrieken blijft liggen, hierdoor is geen enkele tas hetzelfde. In kleine ateliers maken ervaren volwassen vakmensen van deze overblijfselen prachtige unieke items en gaat niks verloren.

Uniek
Elk item bij Booming Bags is uniek. Dit komt doordat het van lederen overblijfselen is gemaakt. Het leer dat bij grote schoen- of kledingproducties blijft liggen, wordt opgekocht door het atelier waar wij onze producten laten maken. Hier maken zij, zonder na te denken over kleursamenstellingen of leersoorten, onze producten. Dat ze hier niet bij stil staan is des te leuker, omdat ze onbewust een product naar elke smaak maken en dat maakt het zo 'booming' en uniek. 

Handgemaakt
Voor het maken van onze producten werken wij nauw samen met een atelier. In het atelier werken ervaren volwassen vakmensen. Deze mensen besteden veel tijd en aandacht aan het maken van al onze producten. Ook de vacht, gemaakt van geitenhaar, wordt met precisie bedrukt en zo wordt er op elk detail gelet, waardoor onze klant voorzien is van een product uit kennis, kwaliteit en liefde.

Duurzaam
Doordat we niet tot nauwelijks gebruik maken van 'nieuw' leer, wordt er aan het milieu gedacht. Iets wat we erg belangrijk vinden en serieus nemen. We recyclen het leer en geven het een nieuwe kans van bestaan. 

Eerlijk
De productie van onze lederwaren wordt uitgevoerd door volwassenen die een eerlijk betaald loon krijgen. Daarnaast kunnen we ook onze klanten een eerlijke prijs bieden voor onze producten, doordat we rechtstreeks contact hebben met het atelier. Dit maakt dat wij ook onze eigen ontwerpen kunnen aanleveren en maakt onze samenwerking zo waardevol. We vinden het belangrijk om kleine ondernemingen te steunen en onze prijs-kwaliteit verhouding te waarborgen.

© 2020 - 2021 boomingbagsb2b | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel